logotype
telephoneЗамовити по телефону:

Чому до багатьох страв подається лимон? 30.06.2015

news

Як ви могли помітити, до їжі додається шматочок лимона. Цей інгредієнт присутній тут не просто так.

Ніколи не відкладайте лимон! Всього одна крапля – і ваша страва розкриє свій особливий смак!

Крім того лимон володіє масою корисних властивостей:

  • Допомагає позбутися від рибного запаху;
  • Фрукт не дає потемніти очищеним фруктам;
  • Робить майонез менш калорійним.

Крім того сік лимона допомагає зробити смак всієї страви більш виразним, а кислинка завжди здається дуже доречною ноткою. У нашому онлайн ресторані сушисти до багатьох страв подають частинку стиглого лимона, наприклад, до кальмарів в клярі Іко-Но, креветок в темпурі, локшини Яки рамен з телятиною, курячого філе в клярі.

Одна крапля лимону – і смак страви розкриється зовсім по-іншому! Спробуйте, вам обов'язково сподобається!

x

Вход в личный кабинет

Забули пароль?
Реєстрація