string(34) "/articles/losing-weight-with-sushi"
Отзывы об Осаве

Схуднення за допомогою суші

Прагнення кожної людини бути одночасно здоровою і привабливою закономірним чином призводить до того, що чоловіки і жінки у всьому світі намагаються знайти оптимальний режим харчування, що дозволяє без зайвих складнощів худнути і підтримувати ідеальну вагу. Як не дивно, одним із способів досягнення ідеальних пропорцій тіла є суші, про що виразно свідчить довголіття і стрункість японців. Важко уявити середньостатистичного жителя Японії, який страждає від зайвої ваги, тому все більше людей включають в свій раціон цю надзвичайно смачну страву.

Хоча для когось традиційні суші і роли здаються неапетитними, насправді вони відрізняються досить вишуканим смаком і чудовими поживними властивостями. Більше того, різноманітність начинок дозволяє навіть справжнім гурманам знайти їжу відповідно до індивідуальних переваг. Важливою перевагою суші слід назвати те, що для нормалізації обміну речовин немає ніякої необхідності в голодуванні - свіжість інгредієнтів і унікальна комбінація вітамінів і мікроелементів роблять дане блюдо ідеальним з точки зору здоров'я. До речі, шанувальники суші можуть розраховувати не тільки на підтримання гарної форми, але і на поліпшення стану шкірного покриву, підвищення міцності нігтів і волосся.

Дієта на основі суші - за і проти

Насправді, ідея використовувати суші як засіб зниження позначки на вагах виникла досить давно, проте далеко не у кожної людини була можливість зробити суші частиною щоденного раціону. Тільки в останні роки, коли популярність японської їжі у всьому світі стала надзвичайно великою, звичайні люди змогли відчути, наскільки позитивним може бути ефект від прийому рисових коржів з різноманітною начинкою. Насправді, саме специфічна структура і склад суші забезпечують їх актуальність як дієтичного продукту. Наприклад, рис, який виступає невід'ємним інгредієнтом суші, стимулює вироблення енергії і забезпечує надходження в організм корисних вуглеводів і білків.
При цьому, суші дозволяють швидко насититися і протягом тривалого часу не відчувати почуття голоду, що в кінцевому підсумку призведе до природного зниження ваги, навіть при відсутності регулярних фізичних тренувань.

Не меншим плюсом варто назвати мінімальність обробки морепродуктів. Таким чином, суші при мінімальній калорійності дозволяють поповнити запаси мінералів, солей та амінокислот, необхідних для нормального функціонування всіх систем. Якщо порівняти кількість калорій в суші з традиційними європейськими стравами, то цифри будуть досить вражаючими. Японська їжа містить в десятки разів менше кілокалорій, і при цьому не сприяє утворенню жирових клітин.

Втім, існує і кілька негативних особливостей, які необхідно враховувати любителям японської їжі, особливо, різних видів суші. Йдеться, перш за все, про ймовірність розвитку алергічної реакції на певний інгредієнт. Крім того, звести до нуля позитивний ефект від поїдання суші може недотримання технології їх приготування або використання несвіжих продуктів - у такому випадку є ризик харчових отруєнь. Тому фахівці рекомендують або відвідувати перевірені ресторани, або займатися приготуванням суші самостійно, ретельно обираючи компоненти для начинки. Якщо слідувати таким порадам, то цілком реально не тільки схуднути, але і поліпшити здоров'я, перемогти депресію, а також завжди залишатися в доброму гуморі.


Всі статті


Останні статті